DUHOVNO POSLANSTVO VAŠEGA PSA

DUHOVNO POSLANSTVO VAŠEGA PSA

Ali ste vedeli, da je vaš pes poleg tega, da vam dela družbo, prišel z duhovnim poslanstvom, da vas podpira v najtežjih trenutkih vašega življenja?

Psi so bitja, ki jih prevzemajo ljubezen, naklonjenost in skrb. So pošteni, sočutni in izjemno zvesti. Da, so živali, vendar so si zaradi svoje nenadomestljive narave prislužili naziv »Človekov najboljši prijatelj«.
Ali tudi vi verjamete, da so psi angeli, ki hodijo med nami s posebnim poslanstvom za človeštvo?

 

Psi so čustveni terapevti, nikoli ne bodo oklevali, da bi se vam približali, vas dobro obliznili in vas pospremili, če ste žalostni ali malodušni.
Njegovo poslanstvo je lahko namenjeno eni osebi ali celotni skupini.
Mnogi psi opravljajo impresivne naloge z eno osebo ali pa lahko vplivajo na celotno skupino ljudi, kot je družina. Pasji ljubljenček v družini postane nerazdružljiv prijatelj, a za tem prijateljstvom se skriva nekaj skrivnosti.
 

So energijski zaščitniki

Psi so angeli zaščitniki, ki absorbirajo neuravnotežene vibracije vas in krajev, kjer živite. Nato se očistijo z vodo, rastlinami in drugimi elementi. Za vas se celo žrtvujejo, v primerih, ko vas prizadenejo slabe energije. Vedo, kaj je njihovo poslanstvo, in ne oklevajo vas zaščititi pred vsem, kar je.
Nekatere nenadne smrti psov so posledica teh močnih energij, ki jih absorbirajo.
Dober način za čiščenje te slabe energije iz živali je, da jim daste veliko naklonjenosti in ljubezni. Božanje jih osrečuje.
 

Izberejo vas

Vseeno je, kaj verjamete, vendar oni izberejo vas in ne obratno. Tudi ko imate možnost "izbirati" med številnimi kužki, bo tisti, ki vas je izbral, pristopil do vas in pridobil vaše zaupanje in naklonjenost, da ga izberete. In vedeli boste, da ste izbrali dobro, vendar niste izbrali vi.
 

So nosilci brezpogojne ljubezni

Psi so zvesti. Vsak dan vam bodo izkazovali ponižnost in brezpogojno ljubezen. Nikoli ne boste imeli občutka, da vas je vaš pes pozabil, ker vas vedno pride pozdravit, pomaha z repom od sreče, ko vas vidi, tudi če je minilo le 5 minut, odkar vas ni videl.
Psi so sposobni vzpostaviti tako posebno in globoko vez, da jih lahko celo smrt osebe, ki so jo imeli najraje, potrte do te mere, da od žalovanja umrejo, saj ne najdejo več bistva v življenju.
Znani so primeri, ko je izguba človeškega prijatelja povzročila trpljenje pri ljubljenčkih zaradi "večnega" čakanja in upanja, da se bo vrnil. Če dojamejo, da je lastnik za vedno odšel, si dovolijo umreti, da bi ga srečali na drugi strani.
 

Občutljivi so na vse vrste tresljajev

Povezani so z zelo visokimi vibracijami in so neverjetno občutljivi. Sposobni so zaznati veliko več, kot si predstavljate. So energetski radarji - vedno so pozorni, tudi ko jih vidite počivati.
Imajo izjemno slušno občutljivost, pa tudi vonj in vid. Lahko vidijo skozi dimenzije in ravnine, ki jih ljudje ne morejo zaznati.
Psi ob nenavadni prisotnosti postanejo nemirni in zaskrbljeni.
 

So popolni čustveni terapevti

Na osebni ravni se bodo vedno zavedali svojega lastnika in družine, ki jih je sprejela. Zagotavljajo, da je vse vedno v harmoniji. Ko občutijo žalost, depresijo, zlomljeno srce ali kakršne koli negativne občutke, iščejo način, kako izboljšati vaše razpoloženje. Že samo gibanje njegovega repa oddaja vibracijske valove, ki harmonizirajo okolje.
 

So znak ljubezni

Psi so najboljši prijatelji, najboljši življenjski sopotniki; so igrivi in ​​nedolžni, so preprosto višja bitja v evoluciji, ki hodijo na 4 nogah in osrečujejo naša življenja.

 

 

 

Nazaj na spletni dnevnik

Napišite komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.