SPREHAJANJE PSOV, VARSTVO MAČK, HRANJENJE IN IGRA 🐾

DOBRODOŠLI V SVETU MOJ KOSMATINEC!

sprehajanje psov

Ste zaposleni, polni obveznosti, morda bolni, a imate hkrati kosmatega prijatelja, ki potrebuje vsakodnevno aktivnost in nego? Morda pa si samo želite, da bi užil nekaj svežega zraka medtem, ko vas ni? Ne skrbite več! Pri Moj kosmatinec smo tu, da vam pomagamo ohranjati srečno in zdravo življenje vašega ljubljenčka, ne glede na vaše urnike in obveznosti.

Pri Moj kosmatinec se zavedamo, da je vsak kosmatinec edinstven, zato vam nudimo prilagojene cene in storitve glede na vaše potrebe in želje. Začetna cena za 30-minutni sprehod je le 5 €, pri čemer je možen tudi dogovor za daljše sprehode, pohode, tek ali druge aktivnosti. Poleg tega nudimo tudi varstvo mačk po ceni 15 € na dan ter hranjenje in socializacijo v času vaše odsotnosti. Cene se lahko prilagodijo glede na vaše potrebe, zato nas kontaktirajte za več informacij in možnosti dogovora.


SPREHAJANJE PSOV PO VAŠI MERI

Vaš pes si zasluži vsakodnevno gibanje in raziskovanje okolice, a včasih preprosto zmanjka časa ali energije za dolge sprehode. Moj kosmatinec vam ponuja prilagojene sprehode glede na potrebe in želje vašega psa. Ne glede na to, ali potrebujete krajši sprehod okoli bloka, daljši sprehod ali celodnevno pustolovščino v naravi, smo tu, da vam pomagamo. Poskrbeli bomo, da bo vaš kosmatinec vedno srečen, zadovoljen in dobro razgiban. Sprehajanje psov za nas  ni nikoli dolgočasno in po isti trasi - če uživamo mi, bo užival tudi vas pes.

VARSTVO MAČK 

Poleg sprehajanja psov nudimo tudi varstvo mačk. Pokličite nas, ko greste na dopust, službeno pot ali ko preprosto potrebujete nekoga, ki bo poskrbel za vašega mačjega prijatelja med vašo odsotnostjo. Moj kosmatinec je tukaj, da vaši mački nudi udobno in varno okolje, kjer se bo počutila kot doma. Poskrbeli bomo, da bo vaša mačka deležna ljubezni, pozornosti in aktivnosti, ki jih potrebuje za srečno in zadovoljno življenje.

HRANJENJE IN SOCIALIZACIJA 

Pri nas se ne osredotočamo le na telesno gibanje vašega kosmatinca, temveč tudi na njegovo duševno in čustveno dobrobit. Zato ponujamo tudi storitev hranjenja in socializacije, ki bo vašemu ljubljenčku omogočila uravnoteženo in izpolnjeno življenje, tudi med vašo odsotnostjo.

Ne glede na to, ali gre za hranjenje po urniku ali posebne prehrambene zahteve, se bomo potrudili, da bo trebušček vašega ljubljenčka sit. Naše aktivnosti socializacije so prilagojene posameznim potrebam vašega ljubljenčka in vključujejo igro, druženje in pozitivne izkušnje, ki mu bodo pomagale prebroditi osamljene urice brez vas. Sprehajanje psov in hranjenje sta odlična nagrada za vašega kosmatinca, medtem ko je mačka bolj divja, a kljub temu potrebuje pozornost. 

CENE PO VAŠI MERI

varstvo zivali

Vsak kosmatinec je edinstven, zato je cene težko določiti generično. Sprehanje psov lahko zdruzimo s hranjenjem, prav tako lahko določimo večje ali manjše število uslug. Spodnja razpredelnica je temeljni okvir, odprti pa smo tudi za drugačne dogovore, katerih cena se bo določila na podlagi predponudbe. Redne stranke so pri nas deležne posebnih popustov.


ZAUPAJTE NAM SVOJEGA KOSMATINCA

Pri Moj kosmatinec razumemo, kako pomemben je vaš kosmatinec in se zavezujemo, da mu bomo nudili najboljšo možno nego in oskrbo. Z našo ljubeznijo do živali, strokovnostjo in zanesljivostjo smo tu, da poskrbimo za srečno in zdravo življenje vašega kosmatinca, medtem ko vi uživate v brezskrbnosti in miru.

Radi imamo domače živali - tako bo hranjenje mačk, sprehajanje psov ter celoten socializacijski proces vašega ljubljenčka enak tistemu, ki ga naklonimo našim lastnim kosmatinčkom.

KONTAKTIRAJTE NAS

Za več informacij, rezervacije in individualno ponudbo nas pokličite na 069 871 841, ali nam pišite na info@mojkosmatinec.com.
Veselimo se sodelovanja z vami in vašim kosmatincem!

🐾 MOJ KOSMATINEC - ker si vsak rep zasluži mahati!

varstvo psov | sprehajanje psov | varstvo mačk | hranjenje mačk

Moj kosmatinec

Pošiljamo iz slovenskega skladišča, lociranega v Slovenski Bistrici.

e-mail:

info@mojkosmatinec.com

telefon:

069-871-841

delovni čas:

vsak delovnik od 8:00 - 16:00